Hallo!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Misschien doe je dat gewoon uit nieuwsgierigheid of misschien wel omdat ook jij op weg wil naar een gezonde leefstijl. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Want een gezonde leefstijl is mijn passie, dat wens ik iedereen toe!

En uit ervaring weet ik ook hoe moeilijk het kan zijn. Tuurlijk, iedereen weet best wat hij of zij moet doen om wat kilo’s kwijt te raken. Maar hou het maar weer zo. Dat is het allermoeilijkst. Ik zeg weleens: afvallen en op gewicht blijven is topsport.

Mijn ervaring startte jaren geleden toen ik, hoe zal ik het zeggen, het zat was om in de spiegel te kijken, weer dat maatje meer moest kopen en, en dat is misschien nog wel het belangrijkste, ik een torenhoge bloeddruk kreeg….. Toen was het klaar. Ik wist dondersgoed dat ik te zwaar was en dat ik daar echt alleen maar zelf iets aan kon doen.

Met volle moed en gemotiveerd ging ik aan de slag en merkte toen ook dat gemotiveerd blijven veel lastiger is dan dat het lijkt. En vanuit die bevindingen kwam mijn bevlogenheid  om Leefstijlcoach te worden. Want ik denk nog steeds dat ik echt niet de enige ben die tegen motivatiestoringen op loopt.

En nu, na een aantal jaar, ben ik Leefstijlcoach, geef ik workshops aan iedereen die af wil vallen, die een gezonde leefstijl wil en die vooral de motivatie willen opbouwen om dit zo te houden.

Samen sta je sterk, dat is wat mijn groepen uitstralen en waar iedereen steun vindt bij elkaar. Het is fijn om met gelijkgestemden aan de slag te gaan. Je hoeft het niet alleen te doen, je mag hulp en steun vragen aan anderen. Ik houd van een gemoedelijke sfeer waar ik vooral niet zeg wat je zou moeten doen, maar vooral zeg wat je zou kunnen doen.

Spreekt dit je aan? Of heb je misschien nog vragen? Mail me gerust of kom een keer langs op 1 van de workshops.

Gezonde groet,

Paula