September….let’s go!

Paula’s Life.Style  » Thema van de maand »  September….let’s go!
0 Comments

Zo, voor de meeste zit de vakantie er nu echt op. Alle scholen zijn weer begonnen… De sportclubs zijn van start gegaan en alle was (tenminste; dat hoop ik voor je) ligt weer schoon in de kast..

En jij? Ook weer lekker in het ritme? Of toch nog een beetje zoekende naar een “back to basic”. Ik snap dat. En al helemaal met deze temperaturen; een hittegolf in september, het moet niet gekker worden. .

Veel van mijn cursisten zijn blij dat vakantie voorbij is… En toch is dat jammer. Laten we er voor altijd voor zorgen dat we toch echt genieten van vakantie en dat de vakantie ook gewoon in jouw ritme hoort. Wees blij, zou ik bijna willen zeggen. Nee, niet bijna, helemaal zeg ik dat! Ja toch?

Heb jij je laten gaan deze vakantie? Had jij voor ogen om netjes te blijven opletten met eten en keurig alle keuzes te maken deze zomer? En is dat niet helemaal gelukt? Of moet ik zeggen; helemaal niet gelukt? Kijk niet om!!!! Kijk vooruit! Heb je genoten? Ja, en doorrrr. Heb je genoten? Nee, en doorrrr.

Tuurlijk kan je hooguit eens kijken wat je de volgende keer toch anders zou kunnen doen, als je dat al wil. En verder kijk je lekker vooruit. Kijk naar wat je wel mag, wat je wel kan en kijk daarbij ook eens naar jouw doel. Maak dat doel behapbaar (zijn geen calorieën hoor😊). En ga er voor! Je bent het waard en je kan dat.

Deze week heb ik dit in een thema opgepakt in mijn workshops. En wat een reacties! Ik zie zoveel lieve, gemotiveerde mensen, dit kan alleen maar goed komen met iedereen. En ik ben alleen maar trots op een ieder die (soms met lood in de schoenen) kiest voor zichzelf en de keuze maakt om een gezonde, fitte en fijne leefstijl aan te leren. Met daaraan gekoppeld een gezond gewicht. Bravo!

Wil jij ook een gezonde leefstijl? Afvallen? Twijfel je nog of je dit wil aanleren in groepsverband? Ik zou zeggen; kom langs en ervaar hoe fijn het voelt dit samen met gelijkgestemde aan te pakken!

Gezonde groet, Paula


One thought on “September….let’s go!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *